Magazinul online darcudrag.ro este proprietatea DARCUDRAG.RO SRL cu sediul în București, sector 2, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/5219/17.04.2018, C.U.I: 39193179.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Darcudrag.ro SRL îşi rezervă dreptul de a modifica prevederile. Versiunea în vigoare a acestor prevederi poate fi consultată accesând aceasta pagină, numită Termeni şi Condiţii.

Produsele oferite. Preţuri

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei noi, RON. Preturile sunt finale si contin TVA (19%) și includ cheltuielile de livrare.

Plata produselor

Plata produselor comandate pe darcudrag.ro se poate efectua la livrare sau în avans.

Modalităţi de plată

1.    Ramburs prin curier: plata contravalorii facturii fiscale la livrarea coletului de către curier.

2.    Transfer bancar.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Bookurier.

Taxele de transport sunt incluse in prețul final prezentat pe site.

Veti primi coletul in aprox 2-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii. De fapt marea majoritate a pachetelor ajung intr-o zi, maxim doua zile lucratoare. Daca e ceva urgent , va rugam sa ne contactati si incercam sa gasim solutii.

Garanţia și returul produselor

Conform legii termenul de returnare al produselor comandate online este de 10 de zile lucratoare.

Consumatorul trebuie sa notifice în scris  comerciantului (contact@darcudrag.ro) că renunță să cumpere, fără penalitati şi fără invocarea unui motiv, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Contravaloarea mărfii returnate va fi plătită clientului în maxim 30 de zile din momentul în care vom primi coletul retur şi vom verifica integritatea mărfii. Plata se va face prin transfer bancar în contul clientului. De menţionat că se va returna numai contravaloarea produsului, fără cheltuielile iniţiale de livrare.

Politica de Confidenţialitate

Accesul acestui site de către dumneavoastră se supune Politicii de confidenţialitate şi implică acceptul dumneavoastră cu privire la aceasta, reprezentând o înţelegere între părţi.

Darcudrag.ro SRL se angajează să folosească datele furnizate de utilizatorii site-ului numai în scopul realizării unei relaţii contractuale cu aceştia şi pentru transmiterea de informaţii privind funcţionarea site-ului şi existenţa unor oferte, promoţii sau intrări noi de marfă.

Darcudrag.ro SRL nu promovează SPAM-ul şi nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi.

Darcudrag.ro SRL va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completată cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Începând cu data de 25 Mai 2018, Regulamentul Uniunii Europene nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR) va fi aplicat de către toate statele Uniunii Europene.


Darcudrag.ro SRL în calitate de operator, își asumă prevederile Regulamentului și se obligă să administreze în condiții de siguranță și numai pentru scopul declarat, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastră.

Darcudrag.ro SRL utilizează adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afişarea de informaţii personalizate şi pentru o securitate sporită a site-ului.

Darcudrag.ro SRL îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul acestui site fără o notificare prealabilă.

Litigii

Orice conflict apărut între Darcudrag.ro SRL şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegerea dintre cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parți.