Micilor constructori (3-6 ani)

105,00 RON
cu TVA

Dar cu drag pentru a fi oferit unui micuț constructor, că-i  fetiță ori băiețel, bucuria e la fel, căci cuburile de lemn nu au gen.

Recomandat copiilor cu vârstâ între 3-6 ani.

Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Cadoul pentru micuța sau micuțul pasionat/ă de construcții conține:

  • 1 Carte ”Cadou de ziua ta” (32 pagini)

  • 1 Set de cuburi de construit din lemn natur din 100 de piese (material: lemn/ dimensiuni: 34 x 22.5 x 9 cm, vârstă recomandată: 3-6 ani)

  • 1 Felicitare

TRANSPORT PRIN CURIER RAPID INCLUS.

Set cuburi construit din lemn- 100 bucăți

DIMENSIUNI 34 x 22.5 x 9 cm

MATERIAL         Lemn

VÂRSTĂ         3-6 ani

Jocul de construcții ia un imbold la copii în jurul vârstei de 3-4 ani, ca urmare a încercărilor manipulative la vârsta mai fragedă. Există o avalanșă imensă a seturilor de construcții, fie din lemn, din plastic sau chiar din metal sau hârtie, bineînțeles cu diferite grade de dificultate.

Jocul de construit din lemn este foarte îndrăgit, mai ales pentru că nu necesită îmbinarea elementelor prin interconectare, ci doar prin supra- sau juxtapunere. Adevărat, că nu se fac construcții atât de rezistente, dar pentru copii mici aflați la faza de trecere dinspre manipulație spre construcție, tocmai construirea în sine este importantă și nu neapărat rezultatul. La preșcolarii mici putem observa chiar, că niciodată nu termină o construcție, ci construiesc continuu.

Un set estetic de construit cum este și acesta va fi îndrăgit pentru cele 100 de piese de care dispune, aproape fiecare cu alt model sau altă formă.

Carte Cadou de ziua ta:

Ariciul si Iepurasul habar nu au cand pica zilele lor de nastere.

Asa ca se hotarasc sa si le sarbatoreasca a doua zi, ca nu cumva sa le piarda... Si pentru ca un sarbatorit trebuie sa primeasca intotdeauna cel putin un cadou, Ariciul se tot gandeste ce dar nemaipomenit sa-i faca Iepurasului, iar Iepurasul nu mai poate dormi noaptea fiindca n-a gasit inca nimic extraordinar pe care sa i-l daruiasca Ariciului.

Dar, pana la urma, amandoi se vor descurca de minune...

Prima poveste cu Ariciul si Iepurasul, Bulgaras de primavara, a fost publicata in peste zece tari si este iubita de copiii din intreaga lume. 

Produs publicat in 2014 de Trei
Format: 240x270
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 32
ISBN: 978-606-719-199-8
4 Produse

Fisa tehnica

Varsta
3-6 ani