Micuților care vorbesc numai despre animale

96,00 RON
cu TVA

Cea mai bună alegere în cazul în care trebuie să oferiți un cadou unui copil, cu precădere între 3-5 ani.

La această vârstă vor să afle totul despre animale.

Și de multe ori chiar află! 

Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Cea mai bună alegere în cazul în care trebuie să oferiți un cadou unui copil, cu precădere între 3-5 ani. La această vârstă vor să afle totul despre animale. Și de multe ori chiar află!

Cadoul conține:

1 Carte- ”Animale. Marea carte de întrebări și răspunsuri”, recomandată ca fiind cea mai instructiva carte cu clapete din lume! (16 pagini cartonate, frumos colorate și ilustrate)

1 Joc memorie: Insecte (conține 36 jetoane din lemn care sunt de fapt 18 pătrate cu imaginea a 9 animale mici, dar tăiate în doi o dată orizontal și o dată vertical)

1 Felicitare

Transport prin curier rapid inclus.

Vârsta recomandată: 3-5 ani.

1 Carte-Marea Carte de întrebări și răspunsuri

Cea mai instructiva carte cu clapete din lume!

De ce flamingo are culoarea roz? Cate specii de insecte exista pe Pamant? De ce zebrele au dungi? Trebuie doar sa ridici clapetele pentru a a afla raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele, la fel de fascinante. Exploreaza lumea si gaseste raspunsul la fiecare intrebare cu ajutorul acestei carti care iti ofera explicatii amuzante despre cum functioneaza lucrurile.

Cartea are 16 pagini cartonate frumos colorate, cu ilustratii mari si amuzante.

Cuprins:

 • Animale uimitoare

 • In apa

 • In aer

 • Creaturi minuscule

 • A fost odata ca niciodata...

 • Stiati ca...

Produs publicat in 2016 de ARC

Data aparitiei: Noiembrie 2016

Format: 210x280

Tip coperta: Cartonata

Numar pagini: 16

ISBN: 978-9975-61-984-4

1 Joc memorie: Insecte

Copii mici sunt atrași de lumea insectelor și a animalelor mici. Nu le e frică de păianjeni sau de albinuțe, admiră buburuzele și melcii.

Tocmai de aceea, animăluțele sunt binevenite în diferitele jocuri de dezvoltare a aptitudinilor copiilor de 3-5 ani. Aceste 36 jetoane din lemn sunt de fapt 18 pătrate cu imaginea a 9 animale mici, dar tăiate în doi o dată orizontal și o dată vertical.

Acest joc poate fi folosit ca puzzle pentru copii mici de 3-5 ani, ei căutând perechea potrivită în urma observării liniei de tăiere, sau ca joc de memorie pentru copii mai mari, de aproximativ 5-7 ani.

În timpul jocului cu acest set, se dezvoltă capacitatea de observare și de îmbinare, precum și memoria vizuală. Setul de jetoane din lemn este rezistent, cutia compactă oferă loc de depozitare elegant.

3 Produse

Fisa tehnica

Varsta
1-3 ani
3-6 ani