Viitorului conduc(a)tor

109,00 RON
cu TVA

Dar spre a fi oferit cu drag  copilului din viața voastră  fascinat de trenuri. Vârsta ideală ca să primiți aprecieri maxime din partea lui: 2-4 ani.

Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dar sper a fi oferit cu drag copilului din viața voastră (2-4 ani) fascinat de trenuri. 

Cadoul conține:

1 Trenuleț din lemn colorat demontabil (26 piese, 42 cm)

1 Tricou bumbac imprimeu vehicule

1 Felicitare

Transport curier rapid inclus.

1 Trenuleț din lemn colorat demontabil (26 piese, 42 cm)

Trenulețul are 26 de piese de diferite forme care se pot îmbina după placul copiilor în nenumărate variante. Trenulețul are o dimensiune de 42 cm și pe lângă rezistența sa și culoriile vii care îl fac să fie îndrăgit de copiii, oferă și posibilitatea de a declanșa jocuri de construcții și de rol.

Variabilitatea pieselor deschide calea fanteziei copiilor, ei vor putea atașa denumiri acestor piese, vor transporta diferite materiale, o vor îmbina în nenumărate forme.

Poate se va crea o pasiune la copii pentru trenuri sau pentru construcții în viitor, dar sigur va dezvolta capacitatea de îmbinare a lor, precum și dezvoltarea coordinării mmișcărilor mici, a mâinilor și ai ochilor. 

1 Tricou bumbac imprimeu vehicule (mărime 2-6 ani)

bumbac 100%, imprimeu mașini colorate (mărimi disponibile 2-7 ani/90-130 cm)

La plasarea comenzii, specificați mărimea dorită.

3 Produse

Fisa tehnica

Varsta
1-3 ani
3-6 ani