Pentru Matei de 2-4 ani

99,00 RON
cu TVA

Dacă și voi cunoașteți un  Matei care are 2, 3 sau 4 ani îl puteți bucura cu acest cadou, respectiv un trenuleț din lemn colorat, demontabil și o carte personalizată pentru el.

Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dacă și voi cunoașteți un Matei care are 2, 3 sau 4 ani îl puteți bucura cu acest cadou. 

Cadoul pentru Matei al vostru conține:

1 Carte ”La mulți ani, Matei?” (28 pagini)

1 Trenuleț din lemn colorat demontabil (26 piese, 42 cm)

Transport curier rapid inclus

1 Trenuleț din lemn colorat demontabil (26 piese, 42 cm)

Trenulețul are 26 de piese de diferite forme care se pot îmbina după placul copiilor în nenumărate variante. Trenulețul are o dimensiune de 42 cm și pe lângă rezistența sa și culoriile vii care îl fac să fie îndrăgit de copiii, oferă și posibilitatea de a declanșa jocuri de construcții și de rol.

Variabilitatea pieselor deschide calea fanteziei copiilor, ei vor putea atașa denumiri acestor piese, vor transporta diferite materiale, o vor îmbina în nenumărate forme.

Poate se va crea o pasiune la copii pentru trenuri sau pentru construcții în viitor, dar sigur va dezvolta capacitatea de îmbinare a lor, precum și dezvoltarea coordinării mmișcărilor mici, a mâinilor și ai ochiilor. 

1 Carte ”La mulți ani, Matei?”

Matei numara zilele ramase pana la aniversarea sa. Anul asta s-a hotarat sa-si puna trei dorinte: sa gaseasca pe cineva care sa-i citeasca povesti, sa-l invete jocuri noi si sa aiba timp berechet ca sa stea cu el.

Cand in sfarsit soseste si ziua lui, Matei are parte de un mare cadou surpriza - atat de mare, incat nici nu poate fi impachetat - si care face ca aniversarea lui sa fie cea mai frumoasa dintre toate.

Produs publicat in 2018 de Nemira
Data aparitiei: Martie 2018
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 28
ISBN: 9786064301963
5 Produse

Fisa tehnica

Varsta
1-3 ani
3-6 ani