Dacă trenurile sunt viața lui/ei

105,00 RON
cu TVA

Dacă trenurile sunt viața lui/ei, cu siguranță le veți face aniversarea mai frumoasă cu acest cadou, potrivit pentru copiii între 2-6 ani.

Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dacă trenurile sunt viața lui/ei, cu siguranță le veți face aniversarea mai frumoasă cu acest cadou.

Pachetul conține:

1 Carte ”Cadou de ziua ta” (32 pagini)

1 Trenuleț lemn (20 piese)

Transport prin curier rapid inclus.

Carte Cadou de ziua ta:

Ariciul si Iepurasul habar nu au cand pica zilele lor de nastere.

Asa ca se hotarasc sa si le sarbatoreasca a doua zi, ca nu cumva sa le piarda... Si pentru ca un sarbatorit trebuie sa primeasca intotdeauna cel putin un cadou, Ariciul se tot gandeste ce dar nemaipomenit sa-i faca Iepurasului, iar Iepurasul nu mai poate dormi noaptea fiindca n-a gasit inca nimic extraordinar pe care sa i-l daruiasca Ariciului.

Dar, pana la urma, amandoi se vor descurca de minune...

Prima poveste cu Ariciul si Iepurasul, Bulgaras de primavara, a fost publicata in peste zece tari si este iubita de copiii din intreaga lume. 

Produs publicat in 2014 de Trei
Format: 240x270
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 32
ISBN: 978-606-719-199-8
Set trenuleț lemn (20 piese)
Cel mai simplă set trenulet din lemn care circulă pe cale ferată, formând un cerc închis este această colecție de trenulețe cu 20 de piese.
Vârsta recoamndată: 2-6 ani.
Cateogorie: Fete/băieți
Trenulețul care face parte din colecție este simplu, vagoanele sale sunt încărcabile cu elementele predispuse ale setului sau cu alte „materiale” ale copilului.
Trenul circulă în cerc sau poate fi schimbată forma căii ferate îmbinând șinele în alt fel, iar restul pieselor (stația, copacii, cățelușul și copilul care așteaptă trenul) pot fi așezate în diferite moduri.
5 Produse

Fisa tehnica

Varsta
1-3 ani
3-6 ani